Металопластикові двері

Металопластикові двері набули в Україні повсюдне поширення. Конструкції встановлюють у вхідні групи і всередині адміністративних, офісних, комерційних будівель, в зовнішні та міжкімнатні отвори приватного житла. Сучасні дверні системи відрізняються різноманітністю дизайну, стали невід’ємною частиною архітектурних рішень сьогодення.

Особливості виготовлення металопластикових дверей

Залежно від призначення дверей конструкції з металопластику різняться профілем рам і стулок, розмірами, комплектуючою фурнітурою. Для виготовлення рам вхідних систем застосовують багатокамерний профіль, який посилюють армуючим поясом. Наявність у виробі армуючого металу дозволяє встановлювати надійні замикаючі пристрої, міцні петлі. Несучі деталі приладів замикання кріплять через стінки профілю і сталеве армування, що значно підвищує надійність і зломобезпечність металопластикових дверей.

Як і  у рамах, у дверних полотнах застосовують багатокамерний профіль. В якості заповнення використовують металеві листи, між якими укладають утеплювач. Якщо в дизайні передбачені фрагменти скління, то в стулки інсталюють броньоване або загартоване скло. Герметичність конструкції забезпечують ущільнювачі, зручність і зносостійкість – алюмінієвий поріг.

У виготовленні міжкімнатних металопластикових дверей зазвичай застосовують трикамерний профіль, полотно в різноманітних варіантах рішення: з глухою стулкою, комбінують пластик з прозорим або тонованим склом. Фрагменти вставок можуть мати будь-яку конфігурацію.

За способом відкривання дверні системи підрозділяють на орні, розсувні, складні.

Переваги конструкцій з металопластику

  • висока зносостійкість;
  • значний рівень тепло- і звукоізоляції;
  • хороша герметичність, надійний захист від проникнення пилу, вологи;
  • тривалий термін експлуатації;
  • можливість втілення різних дизайнерських задумок.

Наші пропозиції

Компанія «Крона» виготовляє металопластикові двері з високоякісного імпортного профілю. Вироби комплектуються зносостійкою функціональною фурнітурою.

У нас можна замовити:

  • вхідні дверні системи для установки в стандартні або широкі прорізи;
  • міжкімнатні полотна;
  • конструкції для оформлення виходу на веранди, тераси, балкони.

Виконуємо замовлення в будь-якому варіанті відкривання і дизайнерського рішення. Надаємо офіційну гарантію на продукцію і виконані роботи.