Установка металопластикових дверей

Міцність, довговічність, безпека експлуатації металопластикових конструкцій залежить від правильності і точності установки. Похибки монтажу можуть позначитися на плавності відкривання/закривання дверного полотна, щільності притиску стулки, безвідмовної роботи фурнітури, запірних пристроїв.

Професійна установка металопластикових дверей фахівцями компанії «Крона» забезпечить надійне функціонування дверей і подальше гарантійне обслуговування.

Послідовність монтажу

Дверні блоки з металопластику відрізняються прекрасними властивостями і підходять для установки в міжкімнатні отвори, вхідні групи офісів і магазинів, житлових будівель, в розширені входи/виходи на балкони, веранди.

Вхідні і міжкімнатні двері монтуються практично за однією схемою, відмінності полягають лише в самих конструкціях, комплектації і незначних нюансах. Міжкімнатні полотна відрізняються меншою вагою, при виготовленні виробів приділяють особливу увагу дизайну і естетичному вигляду. Зовнішні конструкції виробляють з багатокамерного профілю з хорошою теплоізоляцією. Для металопластикових вхідних дверей в офіси, магазини використовують петлі і фурнітуру з більшою несучою здатністю, інсталюють доводчики.

Установка металопластикових дверей проходить в наступній послідовності виконання робіт:

  • демонтаж старого дверного блоку, видалення коробки і кріпильних елементів;
  • підготовка поверхонь отвору, їх очищення, вирівнювання;
  • розміщення коробки в прорізі з підкладкою клинів по периметру для точного встановлення конструкції в горизонтальній і вертикальній площині (перевіряють рівнем);
  • свердління отворів і надійна фіксація коробки з використанням спеціальних кронштейнів або анкерів, дюбелів, саморізів;
  • навішування стулки на петлі, регулювання двері, перевірка щільності притиску, плавності руху полотна;
  • монтування фурнітури;
  • заповнення проміжків між коробкою і отвором поліуретановим герметиком.

При установці металопластикових дверей балкону, які мають функцію провітрювання, полотно спочатку навішують на нижній навіс. Потім полотно приводять в закрите положення і вставляють штифт в суміщені половинки верхньої петлі.

Грамотний монтаж від професіоналів «Крони»

Установка дверних конструкцій з металопластику – відповідальний процес, який вимагає навичок і осмисленого підходу до роботи. Професіонали компанії «Крона» виконують комплекс робіт швидко і якісно, ​​дотримуються правил і стандартів монтажу.

Замовляйте виготовлення та встановлення вхідних і міжкімнатних металопластикових конструкцій в компанії «Крона».