Сонцезахисні склопакети

Основну площу віконної конструкції займає склопакет. Класифікують продукт за кількістю повітряних камер, виготовляють зі скла з різними характеристиками.

Популярний варіант заповнення віконних прорізів – алюмінієві і металопластикові системи з сонцезахисними склопакетами, які зменшують проникнення в приміщення ультрафіолетового випромінювання та теплової сонячної енергії. Виробники випускають декілька видів продукту, в яких скло відрізняється захисними властивостями, відбивають або поглинають сонячне випромінювання.

Види сонцезахисного скла

Для створення сонцезахисних властивостей в конструкціях склопакетів використовують види скла, обробленого із застосуванням декількох технологій.

  1. Скло з нанесення спеціальної тонованої плівки, котра може відрізнятися рівнем пропускання світла. Плівковий матеріал вибирають, орієнтуючись на необхідний показник освітленості приміщення. Це найпростіший і дешевий варіант сонцезахисту.
  2. Забарвлене в масі скло. В процесі виготовлення флоат-скла у розплав додають колер-компонент. Залежно від застосовуваної добавки (різні оксиди металів) формують колірну гаму. Тоновані сонцезахисні склопакети відносять до поглинаючих видів продукту і активно використовують в системах фасадного скління висотних будинків, де розміщуються торговельно-розважальні та бізнес-центри.
  3. Магнетронне напилення. На поверхню готового скла за допомогою вакуумної технології наносять кілька найтонших шарів з оксиду, нітриду металів. Покриття має відбиваючий ефект і хороші параметри теплоізоляції. В цю групу входить низькоемесійне скло з нанонапиленням дорогоцінним металом – сріблом. Таке скління відбиває значну частину теплового потоку і зберігає максимальну прозорість.

Функціонал сонцезахисних склопакетів

Встановлення конструкцій з сонцезахисними склопакетами виконує наступні функції:

  • значно знижує проникнення ультрафіолетового випромінювання в приміщення і його вплив на людей, речі в інтер’єрі;
  • зменшує надходження теплової енергії і нагрів приміщення від прямих та ненаправлених сонячних промінів.

Спектр наших пропозицій

Компанія «Крона» пропонує споживачам виготовлення віконних конструкцій, оснащених сонцезахисними склопакетами.

Тоновані вікна з різним рівнем дзеркальності і різноманіттям колірних відтінків  використовують для фасадного скління торговельно-розважальних і бізнес-центрів. У житлових квартирах багатоповерхових споруд, у приватному будівництві рекомендуємо склити віконні отвори, балкони, лоджії конструкціями з мультифункціональними склопакетами, які поєднують енергозберігаючі та сонцезахисні властивості.

Замовляйте необхідний формат віконних блоків з урахуванням сонцезахисних якостей склопакетів.